OM

INGENIØR 

kreativitet 

TEKNIK


CONNECT  >  CREATE  >  CONVEY

OM 

 INkreaTEK


INkreaTEK er en design- og produktudviklingsvirksomhed, der tilbyder en række kompetencer ifm. prototypedesign, produktudvikling og produktionsforberedelse indenfor fremstilling af plast og metaldele samt montage af samlinger.


Virksomheden har base i Viborg, men har også en kontorarbejdsplads hos Center for Industri (CFI) i Bjerringbro, hvor der er adgang til laboratorier med maskiner og udstyr.


INkreaTEK er stiftet som enkeltmandsvirksomhed af Lars Toft Stampe og hed før 1. oktober 2019 Toft Stampe Engineering. Stifteren er opvokset i Vestsalling hvor barneskoene blev trådt i et smedeværksted hvilket nok var årsag til den interessen for metalfagene. Det førte videre til en uddannelse som værktøjsmager hos WBL Værktøj og derefter til produktionsingeniørstudiet ved Ingeniørhøjskolen i Herning.


Med erfaring som produktionsteknisk ingeniør og udviklingsingeniør hos Grundfos i 16 år og produktions- og udviklingsingeniør hos NEL Hydrogen (tidl. H2 Logic) i 5 år, er der opbygget stor erfaring med udvikling af produkter og udvikling af produktionssetup til nye produkter, helt fra den tidlige teknologiafklaringsfase til løbende produktion.


Der rådes over SolidWork CAD (3D) med lineær elastisk simulering og DraftSight (2D) og har desuden lang erfaring med brugen af CATIA V5.

Ideas Concept. Word on Folder Register of Card Index. Selective Focus_
Best Solutions - Folder Register Name in Directory. Colored, Blurred I